Hoe kan ik mijn Zoho CRM account permanent afsluiten?

Je kunt je Zoho CRM account permanent afsluiten door in te loggen op https://accounts.zoho.eu/ , klik op Instellingen en daarna onderaan de pagina klik je op Account afsluiten.

Belangrijk !

1. Na het afsluiten van je account, zul je geen enkele toegang hebben tot de Zoho applicaties.
  2. Controleer voor het afsluiten dat je alle benodigde data hebt geexporteerd uit alle Zoho applicaties en vergeet niet je account te downgraden naar de gratis versie.
  3. Eenmaal je account is afgesloten, zal alle data in de Zoho applicaties per direct worden verwijderd en is niet meer terug te halen.